Вести

Развојним планом је предвиђено обележавање Светског дана детета. Сваки наставник је у оквиру свог предмета и планиране наставне јединице обрадио дечије право “Свако дете има право на слободу говора, мишљења и изражавања”. Данас су у ИО “Ђорђе Кошбук” у холу школе презентовани продукти са часова где су важну улогу у реализацији одиграли представници Ученичког парламента. Присутни су били директорица школе, педагог, психолог и заштитник грађана општине Житиште Алекса Кузман. На почетку активности ученицима се обратио заштитник грађана Алекса Кузман и истакао права која данас деца имају.

1
2
3

У ИО “Ђура Јакшић” ученици су са својим наставницима такође обележили Светски дан детета истичући дечије право “Свако дете има право на слободу мишљења, говора и изражавања”.

4
5
6

У оквиру тематске недеље 24. новембра је у основној школи “Свети Сава” у Житишту  обележен Светски дан детета. Ученици су презентовали продукте свог рада на часовима током ове недеље са акцентом на дечије право “Свако дете има право на слободу мишљења, говора и изражавања”.

7
8
9

Watch Dragon ball super